Ons verhaal 2017 – heden

Een plek waar jij je prettig voelt, met fijne mensen om je heen en natuurlijk een passende service. Een plek waar ook je kroost mee mag en welkom is en waar in de weekenden een Nanny tijdens het diner aanwezig is.Een lekkere cappuccino geserveerd door een ervaren barista en homemade taartjes. Genieten van de rust in onze besloten binnentuin of aan de waterkant aan de Eemhaven. Een plek waar liefde, aandacht en vakmanschap centraal staat.

Met deze gedachtes openden Sven en Salomé Kattenberg in 2017 KROAST (http://www.kroast.nl) aan de Eemhaven net buiten het centrum van Amersfoort. In korte tijd kreeg KROAST lokaal en landelijk veel aandacht in diverse media en is het vrij snel een gevestigde naam geworden. KROAST ontwikkelde zich tot een all-day concept. Een plek die elke dag open is van 10 – 22h en dezelfde menukaart. Lunch, brunch of diner is losgelaten en men kan de hele dag eten en drinken waar men zin in heeft.
In 2019 is Salome gestopt met het horeca werk om weer maatschappelijk haar plek te zoeken in het onderwijs.

 

 

In 2020 is de mogelijkheid gekomen om in Noord-Brabant samen met 2 compagnons een Restaurant, Cafe en Bowlingbaan centrum over te nemen.  De naam is aangepast naar Villa Erica (http://www.villaerica.n l) Ook daar is hard gewerkt met veel energie om na een verouderd concept nieuw leven te blazen in een prachtig geheel in de Brabantse bossen.  Er is veel verbouwd, vernieuwd en opgeknapt. En in 2021 is het vernieuwde restaurant en de bed & breakfast geopend.

 

 

Halverwege 2021 kwam de mogelijkheid voorbij om 3 naast elkaar gelegen “bekende” horecazaken in het centrum van Amersfoort over te nemen. Stadscafe in den Grooten Slock, De kleine hap en Happerij & Tapperij. Vanaf 1 maart 2022 is dit dan ook een feit en komende periode gaat hard gewerkt worden om te vernieuwen en te moderniseren. We blijven informeren via social media en deze website.

Deze bedrijven vallen onder de “The Next Step Horeca Groep Bv” . Een bedrijf met 60 medewerkers en 5 verschillende horeca, bowlingbanen en een bed & breakfast. Wil je meer informatie of bij ons komen werken? Van harte welkom voor een kop koffie. Mail naar [email protected]